Śmietana: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(zmzmzmzmzmzmz)
Znaczniki: edytor wizualny zrewertowane
M (Anulowano wersję użytkownika 83.28.217.110)
Znacznik: anulowanie
 
Linia 16: Linia 16:
* [[jogurt]]
* [[jogurt]]
* [[kefir]]
* [[kefir]]
*syr i to jajaka


{{stub|kuch}}
{{stub|kuch}}
{{Jedzenie}}

[[Kategoria:Nabiał]]
[[Kategoria:Nabiał]]

Aktualna wersja na dzień 18:47, 30 paź 2024

Najlepsze zastosowanie śmietany

Śmietana – gęsty, mocno rozdrobniony przecier mleczny. Idealna przekąska między innymi produktami wysokomlecznymi, Kinder Bueno i oscypkiem, however tylko dla tych, którzy chcą się przebiałkować i mieć parcha. Śmietana właściwie nie ma smaku i jest bezwonna, a więc jest podobna do Michaela Jacksona przed koncertem.

Zastosowanie[edytuj • edytuj kod]

  • Przywracanie światu zeschłych klusek, ryżu lub kaszy.
  • Rozrzedzanie potraw.
  • Zagęszczanie (oblizuj łyżkę do skutku).
  • Udawanie śniegu, papieru albo Michaela Jacksona.
  • Zastępowanie Michaela na koncertach, w sądzie i w kuchni.
  • Sosy, sosy i jeszcze raz sosy, jeżeli nie sprawdzasz, czy śmietana jest świeża.
  • Ta rzadsza może przypominać męskie nasienie.

Zobacz też[edytuj • edytuj kod]


Salami aka.jpg To jest tylko zalążek artykułu z dziedziny sztuki kulinarnej. Jeśli wiesz co jesz – rozbuduj go.