Czekolada: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(wzmianka o pani Amber Heard, która nagminnie słała czekoladę swojemu piłatowi z Kałaibów)
Znacznik: zrewertowane
M (Wycofano ostatnie edycje autorstwa Sekator; przywrócono ostatnią wersję autorstwa Ostrzyciel.)
Znacznik: rewert
Linia 1: Linia 1:
[[Plik:Lekker III by Louise Liliefeldt.jpg|thumb|Człowiek w czekoladzie – tucząca, ale bardzo smaczna przekąska... dopóki się nie okaże, że to po prostu pani Amber Heard pokryła go [[gówno|zawartością]] swoich [[dupa|czterech literek]]]]
[[Plik:Lekker III by Louise Liliefeldt.jpg|thumb|Człowiek w czekoladzie – tucząca, ale bardzo smaczna przekąska]]
[[Plik:Chocolate.jpg|200px|thumb|Czekolada w kilku rasach]]
[[Plik:Chocolate.jpg|200px|thumb|Czekolada w kilku rasach]]
{{cytat|Nic nie widzę, nic nie słyszę... ciemny jestem... tak na 65%!|[[Wesoły Kostek|Czarny Wesoły Kostek z Alpen Goldu]] o '''czekoladzie „gorzkiej”'''}}
{{cytat|Nic nie widzę, nic nie słyszę... ciemny jestem... tak na 65%!|[[Wesoły Kostek|Czarny Wesoły Kostek z Alpen Goldu]] o '''czekoladzie „gorzkiej”'''}}

Wersja z 11:02, 15 cze 2022

Człowiek w czekoladzie – tucząca, ale bardzo smaczna przekąska
Czekolada w kilku rasach

Nic nie widzę, nic nie słyszę... ciemny jestem... tak na 65%!

Czarny Wesoły Kostek z Alpen Goldu o czekoladzie „gorzkiej”

Dobry, wesoły kostek, można?

Wesoły Kostek z Alpen Goldu o czekoladzie

A na stołach czekolada razem z piwem przywieziona.

Kazik o czekoladzie

...Czekolaaaaaaaaadaaaaaaaaaa!!!

Twix o czekoladzie

Czekolada – zagrożona wyginięciem zlepka tego, czego nie dało się upłynnić w kubku kakao. Kiedy grzybica znacznie nadgryzie hodowlę kakaowców, to czekolada dopiero będzie królewskim deserem. Czekolada łączy całą Amerykę: produkują ją tylko Brazylijczycy, handlują nią tylko Kolumbijczycy i Kubańczycy, jedzą ją tylko Amerykanie, a dłużej ją przechowują tylko Kanadyjczycy.

Czyli ogółem czekolada jest najbardziej rozpowszechniona w Ameryce, a Europa (w tym Polska) jest skazana na spożywanie wyrobów czekoladopodobnych. Ostatnio zaistniała nowość na rynku polskim, że jest pełnomleczna czekolada zwana Milką. Oczywiście, nie radzimy się na to nabierać, gdyż ta „czekolada” zawiera bardzo dużo środków chemicznych, które źle wpływają na pracę naszego organizmu (nie jest to jednak dziwne, z uwagi, że produkują ją współcześni potomkowie Krzyżaków). Czekolada często uzależnia osoby ze skłonnością do tycia. Przedawkowanie wyżej wymienionej czekolady powoduje widzenie białych krów w fioletowe łatki, bądź też fioletowych krów w białe łatki.

Prawidłowe spożywanie czekolady

Jedynym słusznym sposobem jedzenia czekolady jest odgryzanie kawałków z całej tabliczki. Pod żadnym pozorem nie wolno łamać kostek czekolady, gdyż jest to niekulturalne! Ci, co uważają inaczej, kończą u psychiatry lub w więzieniu.

Zobacz też

NonNews
Zobacz w NonNews temat: