Śmietana: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M
M (bot wprowadza drobne poprawki)
Znacznik: przez API
Linia 1: Linia 1:
{{sur|wyrobu wykonanego z mleka|[[Jarosław Śmietana]], [[Jasiu Śmietana]]}}
{{sur|wyrobu wykonanego z mleka|[[Jarosław Śmietana]], [[Jasiu Śmietana]]}}
{{t}}gęsty, mocno rozdrobniony przecier mleczny. Idealna przekąska między innymi produktami wysokomlecznymi, [[Kinder Bueno]] i [[oscypek|oscypkiem]], ''however'' tylko dla tych, którzy chcą się przebiałkować i mieć [[parch]]a. Śmietana właściwie nie ma smaku i jest bezwonna, a więc jest podobna do [[Michael Jackson|Michaela Jacksona]] przed koncertem.
'''Śmietana''' – gęsty, mocno rozdrobniony przecier mleczny. Idealna przekąska między innymi produktami wysokomlecznymi, [[Kinder Bueno]] i [[oscypek|oscypkiem]], ''however'' tylko dla tych, którzy chcą się przebiałkować i mieć [[parch]]a. Śmietana właściwie nie ma smaku i jest bezwonna, a więc jest podobna do [[Michael Jackson|Michaela Jacksona]] przed koncertem.


==Zastosowanie==
== Zastosowanie ==
* Przywracanie światu zeschłych [[kluski|klusek]], [[ryż]]u lub [[kasza|kaszy]].
* Przywracanie światu zeschłych [[kluski|klusek]], [[ryż]]u lub [[kasza|kaszy]].
* Rozrzedzanie potraw.
* Rozrzedzanie potraw.

Wersja z 09:32, 16 lut 2017

Śmietana – gęsty, mocno rozdrobniony przecier mleczny. Idealna przekąska między innymi produktami wysokomlecznymi, Kinder Bueno i oscypkiem, however tylko dla tych, którzy chcą się przebiałkować i mieć parcha. Śmietana właściwie nie ma smaku i jest bezwonna, a więc jest podobna do Michaela Jacksona przed koncertem.

Zastosowanie

  • Przywracanie światu zeschłych klusek, ryżu lub kaszy.
  • Rozrzedzanie potraw.
  • Zagęszczanie (oblizuj łyżkę do skutku).
  • Udawanie śniegu, papieru albo Michaela Jacksona.
  • Zastępowanie Michaela na koncertach, w sądzie i w kuchni.
  • Sosy, sosy i jeszcze raz sosy, jeżeli nie sprawdzasz, czy śmietana jest świeża.
  • Ta rzadsza może przypominać męskie nasienie.


Salami aka.jpg To jest tylko zalążek artykułu z dziedziny sztuki kulinarnej. Jeśli wiesz co jesz – rozbuduj go.