Słonina: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (Przywrócono przedostatnią wersję, jej autor to 95.49.115.166. Autor wycofanej wersji to 62.233.135.202.)
Znacznik: skórka mobilna
Linia 13: Linia 13:
* Można na niej usmażyć mięso.
* Można na niej usmażyć mięso.
* Albo otruć [[Teściowa|teściową]].
* Albo otruć [[Teściowa|teściową]].

* Można zrobić z niego łóżko/fotel


{{stub|kuch}}
{{stub|kuch}}

Wersja z 15:32, 11 cze 2014

Szablon:T substancja nieznanego pochodzenia. Nazwa wskazuje że coś ma wspólnego ze słoniem, ale niektórzy twierdzą, że źródłem jest świnia. Inni uważają, że ma to związek z jej smakiem – ale są to tylko plotki. Osoby doświadczone potrafią z niej zrobić skwarki.

W ciągu wieków sposób wytwarzania słoniny był ukryty. Do dzisiaj nie wiadomo, z czego pochodzi. Wielu debili śmiałków próbowało odkryć tę tajemnicę, lecz wszyscy przypłacili to życiem.

Właściwości

  • Odstrasza muchy i komary.
  • To idealny pokarm dla ptaków na zimę.
  • Jest świetnym lekiem na kaca.
  • Podobno ma coś wspólnego z boczkiem.
  • Można ją rozpuścić na patelni.
  • Można nią gibać i przy tym mówić „GIBIEMY SŁONINĘ!!!”
  • Brzydko pachnie.
  • Można na niej usmażyć mięso.
  • Albo otruć teściową.


Salami aka.jpg To jest tylko zalążek artykułu z dziedziny sztuki kulinarnej. Jeśli wiesz co jesz – rozbuduj go.