Keczup: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Znacznik: edytor źródłowy
Znacznik: edytor źródłowy
Linia 14: Linia 14:
* '''Keczup [[Ryba|rybny]]''' – Przede wszystkim pamiętaj o Świętej Zasadzie Sosu – „jeśli składniki są chujowe, to i sos jest chujowy”. Teraz dajemy [[Ryba|Sardynki]], cebulę, [[Fasola|Dofasolimy]] i gotowe. [[Aaaaa]], i nie zapomnij o [[Marihuana|ziółku]]!
* '''Keczup [[Ryba|rybny]]''' – Przede wszystkim pamiętaj o Świętej Zasadzie Sosu – „jeśli składniki są chujowe, to i sos jest chujowy”. Teraz dajemy [[Ryba|Sardynki]], cebulę, [[Fasola|Dofasolimy]] i gotowe. [[Aaaaa]], i nie zapomnij o [[Marihuana|ziółku]]!


* '''Tani keczup''' – To jest [[ban]][[Dupa|anal]]nie proste, jak bułka z [[Gówno|czekoladą]] i [[Sperma|bitą śmietaną]]. Wystarczy pokolorować wodę na czerwono i dolać ją do mąki [[ziemniak|ziemniaczanej]].
* '''Tani keczup''' – To jest [[ban]][[Dupa|anal]]nie proste, jak bułka z arszemikiem. Wystarczy pokolorować wodę na czerwono i dolać ją do mąki [[ziemniak|ziemniaczanej]].


== Miksy ==
== Miksy ==

Wersja z 20:25, 11 gru 2015

Szablon:T jeden ze znanych sosów, odwieczny rywal musztardy, błędnie uznawany za warzywo.

Rodzaje keczupu

  • Szablon:T najczęstszy rodzaj keczupu w PRL-u.
    • Szablon:T dla bobasów. Gwarancja, że nie sparzysz sobie języka.
    • Szablon:T często mylony z innym ostrym sosem, tylko dla hardkorów. Prawdziwi Pro umieją zjeść cały keczup bez picia czegokolwiek.
  • Szablon:T sama nazwa wskazuje. A każda taniocha, w smaku jest równa gównu.
  • Szablon:T pierwszy rodzaj keczupu. Made in China.
  • Szablon:T wbrew panującej opinii nie jest to typowy tani ketchup, lecz rodzaj niespotykany w swoim gatunku. Może nawet zawierać śladowe ilości pomidorów!

Jak powstaje?

  • Keczup rybny – Przede wszystkim pamiętaj o Świętej Zasadzie Sosu – „jeśli składniki są chujowe, to i sos jest chujowy”. Teraz dajemy Sardynki, cebulę, Dofasolimy i gotowe. Aaaaa, i nie zapomnij o ziółku!
  • Tani keczup – To jest bananalnie proste, jak bułka z arszemikiem. Wystarczy pokolorować wodę na czerwono i dolać ją do mąki ziemniaczanej.

Miksy

Zobacz też