Keczup: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
(trudno, ręcznie)
Znacznik: edytor źródłowy
Linia 7: Linia 7:
* {{t|Tani keczup}} sama nazwa wskazuje. A każda taniocha, w smaku jest równa [[Gówno|gównu]].
* {{t|Tani keczup}} sama nazwa wskazuje. A każda taniocha, w smaku jest równa [[Gówno|gównu]].
* {{t|Rybny}} pierwszy rodzaj keczupu. [[Chiny|Made in China]].
* {{t|Rybny}} pierwszy rodzaj keczupu. [[Chiny|Made in China]].
* {{t|Tortex}} wbrew panującej opinii nie jest to typowy tani ketchup lecz legenda [[Gówno|budżetowych ketchupów]]. Może zawierać śladowe ilości pomidorów.


== Jak powstaje? ==
== Jak powstaje? ==

Wersja z 15:39, 25 mar 2015

Szablon:T jeden ze znanych sosów, odwieczny rywal musztardy, błędnie uznawany za warzywo.

Rodzaje keczupu

  • Szablon:T najczęstszy rodzaj keczupu w PRL-u.
    • Szablon:T dla bobasów. Gwarancja, że nie sparzysz sobie języka.
    • Szablon:T często mylony z innym ostrym sosem, tylko dla hardkorów. Prawdziwi Pro umieją zjeść cały keczup bez picia czegokolwiek.
  • Szablon:T sama nazwa wskazuje. A każda taniocha, w smaku jest równa gównu.
  • Szablon:T pierwszy rodzaj keczupu. Made in China.
  • Szablon:T wbrew panującej opinii nie jest to typowy tani ketchup lecz legenda budżetowych ketchupów. Może zawierać śladowe ilości pomidorów.

Jak powstaje?

  • Keczup rybny – Przede wszystkim pamiętaj o Świętej Zasadzie Sosu – „jeśli składniki są chujowe, to i sos jest chujowy”. Teraz dajemy Sardynki, cebulę, Dofasolimy i gotowe. Aaaaa, i nie zapomnij o ziółku!

Miksy

Zobacz też