Krówka ciągutka: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M (bot wprowadza drobne poprawki)
Znacznik: przez API
Linia 24: Linia 24:
* aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
* aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
* może zawierać śladowe ilości <del>krówki</del> orzechów arachidowych.
* może zawierać śladowe ilości <del>krówki</del> orzechów arachidowych.
* może zawierać części żywej krowy oraz wyziew muczenia kriwiego


{{Jedzenie}}
{{Jedzenie}}

Wersja z 16:08, 23 wrz 2017

Krówki ciągutki
Papierek

Krówka ciągutka – niby taki zwyczajny, krówkowy cukierek, słynący z niesamowitej zdolności sklejania zębów, gębów, palców jak również przypadkowo napotkanych kartek i ubrań. Do tej pory tajemnicą jest dlaczegóż to nazywany jest batonem. Istnieją przypuszczenia, że ma to jakiś związek z klejem Baton.

Jedzenie krówki

Jedzenie takiej krówki jest prawdziwą sztuką i wymaga specjalnych umiejętności. Tylko nielicznym udało się nie ubrudzić podczas jej jedzenia. Najczęściej wszelkie próby odgryzienia kawałka kończą się rozciąganiem krówki w nadziei, że w końcu się rozerwie.

Prawdy i ciekawostki o krówce ciągutce

Skład krówki ciągutki

  • cukier;
  • syrop skrobiowy;
  • mleko w proszku;
  • serwatka w proszku;
  • margaryna;
  • aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
  • może zawierać śladowe ilości krówki orzechów arachidowych.
  • może zawierać części żywej krowy oraz wyziew muczenia kriwiego