Krówka ciągutka: Różnice pomiędzy wersjami

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
M
(→‎Skład krówki ciągutki: ostatni punk składu, dodałem orzechy archadiowe ! xD)
Linia 22: Linia 22:
*margaryna;
*margaryna;
*aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
*aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
*może zawierać śladowe ilości krówki.
*może zawierać śladowe ilości <del>krówki</del> orzechów archadiowych.


{{Jedzenie}}
{{Jedzenie}}

Wersja z 19:28, 4 paź 2013

Krówki ciągutki
Papierek

Szablon:Tniby taki zwyczajny, krówkowy cukierek, słynący z niesamowitej zdolności sklejania zębów, gębów, palców jak również przypadkowo napotkanych kartek i ubrań. Do tej pory tajemnicą jest dlaczegóż to nazywany jest batonem. Istnieją przypuszczenia że ma to jakiś związek z klejem Baton.

Jedzenie krówki

Jedzenie takiej Krówki jest prawdziwą sztuką i wymaga specjalnych umiejętności. Tylko nielicznym udało się nie ubrudzić podczas jej jedzenia. Najczęściej wszelkie próby odgryzienia kawałka kończą się rozciąganiem krówki w nadziei że w końcu się rozerwie.

Prawdy i ciekawostki o krówce ciągutce

Skład krówki ciągutki

  • cukier;
  • syrop skrobiowy;
  • mleko w proszku;
  • serwatka w proszku;
  • margaryna;
  • aromat identyczny z naturalnym: śmietankowy, syntetycznie aromatyzowane: etylowanilina;
  • może zawierać śladowe ilości krówki orzechów archadiowych.